Merken aluminium schrijnwerk

We kunnen rekenen op de steun en knowhow van enkele topmerken zoals Schüco, Sapa, Alinel, Renson of Polysun. Deze multimerkenstrategie levert een enorm voordeel voor zowel bouwheer als architect. Elk project is anders, elk merk geeft ook specifieke troeven. We zetten deze graag even voor je op een rij.

Merken Antoon

01-sapa Antoon

01

SAPA

SAPA is een Belgisch merk in aluminium profielen . Of je nu houdt van modern minimalistisch of rustiek: in beide gevallen biedt het interessante mogelijkheden. Ze beschikken bovendien ook over brandwerende ramen, gekeurd voor de Europese markt. Tegenwoordig zijn ze onderdeel van de Hydro groep. Nummer één in de wereld.

02

Schüco

Schüco, dat is op en top Deutsche gründlichkeit. De meest innovatieve speler op de markt met een zeer uitgebreid gamma, gekenmerkt door een uniek beslag en oerdegelijke, robuuste aluminium profielen . Elk product passeert langs de testbank in Rosenheim. Daar worden alle elementen gecontroleerd op de meest uiteenlopende weersomstandigheden. Het is een geliefkoosd merk bij moderne projecten. Ze beschikken ook over een aanbod van elektrische schuiframen.

02-Schüco Antoon

03-alinel Antoon

03

Alinel

Onze expertise in gevelbekleding is een absolute troef. De overgang van Alinel naar bijvoorbeeld crepi of een raam dient naadloos te gebeuren. Het is één van de belangrijkste aspecten om tot een visueel perfect resultaat te komen. De slogan van het Belgische Alinel is dan ook niet voor niks ‘dé architecturale oplossing’.

04

Renson

Met Antoon Decock zijn we een fiere Renson Ambassador. Hun verticale zonwering is één van de meest betrouwbare en tegelijk esthetisch oplossingen om een aangenaam binnenklimaat te verzekeren tijdens warme zomers. Met Panovista biedt Renson het perfecte antwoord in een steeds grotere drang naar minimalisme in de architectuur. Deze nieuwe ontwikkeling is ideaal voor toepassingen met hoekramen glas op glas, daar waar conventionele screens geen oplossing bieden. De Panovista is een doekzonwering voor hoekramen, waarbij geen hinderlijke aluminium profielen of kabels permanent in de hoek zichtbaar blijven. De beide zijden van het systeem worden tegelijk af- of opgerold en zorgen zo voor de gewenste beschaduwing van een leef- of werkruimte, zonder daarbij het zicht op het panorama rond het gebouw te verliezen. Deze oplossing wordt bijna onzichtbaar in de architectuur van het gebouw geïntegreerd. De kast en zijgeleiders kunnen esthetisch weggewerkt worden en zelfs de onderlat verdwijnt in de kast als de screen volledig opgerold is.

04-renson Antoon

05-polysun Antoon

05

Polysun

Bij de innovatieve Polysun systemen zijn de jaloezie, plissé of het rolgordijn in het isolatieglas ingebouwd. De zonwering zit in de volledig afgesloten ruimte tussen het glas. De voordelen zijn legio: nooit meer lamellen schoonmaken, uitstekende licht- en warmteregulering, duurzame onderdelen, uitstekende privacy, een mooie ruimtelijke winst en een lange levensduur.