Over Antoon Decock

De voorbije 40 jaar waren we een bevoorrechte getuige van een evolutie in onze sector waarbij ramen en deuren uitgroeiden van functionele elementen tot één van de belangrijkste architecturale troeven van een woning. Toen Antoon Decock en zijn echtgenote Ingrid Gheysen in 1979 hun eerste aluminium raam kochten, waren ze zich er wellicht nog niet van bewust dat het ook zou uitgroeien tot één van  de meest duurzame bouwmaterialen. We maken al lang niet meer zomaar ramen en deuren. Wij creëren een architecturale woonbeleving, waarbij de grenzen tussen buiten en binnen als het ware vervagen.

 
 

over-ons

 
 
 

ons-vakmanspan

 
 
 
 

Vakmanschap & maatwerk

De vele troeven van aluminium zorgen er ook voor dat het op vandaag in verschillende gedaanten terug te vinden is. Naast ramen, schuiframen en deuren, plaatsen we aluminium gevelbekleding, verticale zonwering, poorten… Dat alles doen we met een ongezien oog voor detail.

 

“Wij leven van en voor details. Details maken het verschil.

Het is het speelveld waar ‘standaardwerk’ eindigt en perfectie begint.”

Xavier Decock, zaakvoerder

 
 
 
 

Innovatief & duurzaam

De authentieke, ambachtelijke waarden van Antoon Decock zitten tot in de diepste vezels van ons dna verweven, maar we richten vandaag ons vizier vol passie op de toekomst. Ons machinepark is state-of-the-art. Het laat ons toe om in te spelen op de meest recente evoluties en trends. Hierdoor kunnen we ook gemakkelijker grote volumes aan. We kunnen sneller werken, zonder dat we het team exponentieel hoeven uit te breiden. Dit zorgt ervoor dat we maximaal kunnen inzetten op het blijven versterken van de aanwezige expertise binnen ons familiebedrijf. Iedereen wil immers dat zijn of haar droomwoning door échte vakmannen, doordrongen van stielkennis afgewerkt wordt.

 

Nieuwe materialen, kleuren en textuur vormen een belangrijk onderdeel van esthetische vernieuwing zonder inbreuk op duurzaamheid. Vernieuwende combinaties zorgen voor een frisse toets en blikvangers. Gebruiksgemak, duurzaamheid, onderhoudsvriendelijkheid én esthetiek combineren is ons vak.

 

“Bij de plaatsing gaat het niet om snelheid, het gaat om perfectie."

Xavier Decock, zaakvoerder

 
 
 
 

over-ons

 
 
 
 

ons-vakmanspan

 
 
 
 

Bij Antoon Decock gaan we geen enkele uitdaging uit de weg en maken we het verschil tussen standaard en perfectie. Onze ervaren installateurs hebben oog voor detail, blijven zich continu bijscholen én volgen de nieuwste trends op de voet. Van nieuwe materialen, kleuren en texturen, tot de recentste regels en wetten op vlak van duurzaamheid, isolatie en ventilatienormen.

 

Kennis maken?